AKTUELNO

Povodom navoda, da je jedan srpski ministar imao neku vrstu odnosa sa ženom koja je spajanja sa kavačkim i škaljarskim klanom, Adam Šukalo narodni poslanik ističe da je u pitanju klasičan model ucene, gde se neko koristi izjavama, snimcima, ili pak korupcijom.

- Da bi mogli početi sa konstatacijom, rekao bih samo: "Milo, Milo, sram te bilo!". Moje mišljenje je da Milo želi da sruši odnose Crne Gore i Srbije, međutim, ja mislim da je posle ustoličenja odnos dve države na nultoj poziciji - kaže Šukalo.

Kako Šukalo nastavlja, sinoć su krenule određene stvari sa proragandom, koja, kako navodi kreće sa propagandom urušavanja odnosa, međutim, Šukalo ističe da veruje u bratske odnose dveju država.

Foto: TV Pink Printscreen

Borko Kašanski urednik u ''Srpskom Telegrafu'' objašnjava da je pomenuti list došao do informacija da je Milo Đukanović u nekoj vrsti odnosa sa ženom, koja je, dobro poznata službama, kako u Crnoj Gori, tako i Srbiji, dodajući da se vezuje i za kavački i škaljarski klan.

Kako se za istu ženu vezuje i jedan ministar, Kašanski objašnjava:

- Jedan srpski ministar je upao u zamku, i mislim da je bio neoprezan, jer se odao takvim stvarima - priča Kašanski.

Kako Kašanski objašnjava, naša služba je za sve to saznala, gde neki ljudi više nemaju manevarskog prostora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ognjen Karanović iz Centra za društvenu stabilnost ističe da se na snimku gde je Krivokapićev sin zasigurno intervenisala policija, a prema navodima, njegov sin je imao oružje, što je nedozvoljeno.

- Policija ima pravo da interveniše. Mi ne znamo detalje, ovaj snimak dosta toga ukazuje - kaže Karanović.

Autor: