AKTUELNO

"Đilasova uposlenica i zaštitnica narko-dilera, Marinika Tepić, ponovo je napala pripadnike srpske policije koji svoj posao obavljaju časno i pošteno u skladu sa zakonom'', rekla je narodna poslanica Pokreta socijalista Ana Karadžić.

Napada srpsku policiju zato što je uhapsila najveće kriminalce, ubice i mesare koji su pravili ćevape od ljudskog mesa, napada policiju koja je i njeno Pančevo očistila od droge i kriminala, ali i njenih drugara dilera koji su prodavali drogu našoj deci i sa kojima je htela da iseljava novinare iz Pančeva.

Đilasova uposlenica udara po srpskoj policiji, ne valja joj što policija radi svoj posao i kao po običaju debelo laže da je policija maltretirala Krivokapićevog sina, ali zato Đilasova uposlenica redovno učestvuje u hajkama i satanizaciji Vučićevog sina Danila.

Srpska policija nije repetirala pištolj u sina Zdravka Krivokapića, ali Marinka Tepić je više puta nacrtala metu na sina Aleksandra Vučića", odgovorila je narodna poslanica Pokreta socijalista Ana Karadžić funkcionerki SSP-a Mariniki Tepić koja je iznela uvrede i laži na račun policije Srbije.

Autor: