AKTUELNO

Sramota je da žuti tajkun Dragan Đilas koji je zgrnuo 619 miliona dinara, a nijedan jedini dinar nije dao za srpski narod na Kosovu i Metohiji danas napada predsednika Alekdandra Vučića koji je zaslužan za istorijsku pomoć i ulaganje u našu pokrajinu, rekao je Petar Petković član Glavnog odbora SNS Petra Petkovića.

Đilas koji je sa svojim saradnicima postavio granicu na Jarinju i Brnjaku između Srba u centralnoj Srbiji i naših sunarodnika na Kosovu i Metohiji, nema ni moralno ni bilo koje drugo pravo da bilo kome drži lekcije, a ponajmanje Vučiću koji se svakog Božjeg dana bori za interese srpskog naroda u pokrajini i radi sve da očuva mir i stabilnost.

Dok je naš narod na Kosovu i Metohiji na svojoj koži i domovima osetio pogrom 2004. godine, Đilas je sa svojim saradnicima zgrtao milione i za njega Srbi na KiM nisu ni postojali.

Za njega je naš narod u pokrajini samo jeftina moneta za potkusurivanje i ostvarivanje ličnih političkih interesa i oglasi se samo kad treba da skupi neki politički poen.

U drugim situacijama, Đilasa ne zanimaju ni napadi na Nikolu Perića iz Gojbulje, ni Dragicu Gašić iz Đakovice, ni Ranka Bacića iz Kline, već ga samo zanimaju njegovi milioni.

Autor:

#Petar Petković