AKTUELNO

Saša Milovanović, direktor Srpskog telegrafa, ocenio je za Pink da je strašna činjenica ta što u nečuvenim napadima na porodicu predsedndika Srbije učestvuju i oni ljudi od kojih se takve stvari ne očekuju.

- Strašnja je činjenica da je Zoran Lutovac upravo predsednik Demokratske stranke koja se bori za bolju Srbiju, za leglaitet, za neku pravnu državu, tako što podržava jednog dripca koji je u stanju da vređa predsenika Republike. On na taj način vređa i sve građane Srbije - rekao je Saša Milovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je istakao Milovanović, kada neko psuje i vređa predsednika Republike tako kao što je to uradio Marko Vidojković, on je istovremeno uvredio i celu Srbiju i njene građane.

- Vidi se iz svih ovih salvi podrške koje je dobio Vidojković da je on zaista jedna vrsta predsedničkog kandidata, jer ako ga podržava Lutovac, ako ga podržavaju svi Đilasovi i Šolakovi mediji, ako ga podržava profesroka prava koja kaže da je to zapravo u redu, i da je to psovanje koje odražava jedan deo građana Srbije šta misli - uakazao je on.

Dejan Vukelić, glavni urednikom portala Objektiv.rs, rekao je za Pink da nije slučajnost to što je Vidojković tako brutalno i nekulturno napao predsednika Vučića.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ovo nije slučajnost, vidi se da je to neko drugi smislio, i da je to praktično demonstracija političkog programa te cele grupacije. Oni nemaju nikakav drugi program, već da se Aleksandar Vučić provocira, vređa tamo gde je najosetljiviji, kroz članove njegove porodice - rekao je on.