AKTUELNO

Ako uzmemo u obzir da je Dragan Đilas poznat kao kralj nekretnina, onda ni ne čudi što izdvaja ogromnu sumu novca za prostor čiji je broj kvadrata veći od broja članova njegove stranke.

Dragan Đilas je za svoju Stranku slobode i pravde zakupio nove prostorije koje se nalaze u Danijelovoj ulici.

Prostorije od hiljadu kvadrata, isped kojih se već vijori zastava SSP-a, izdate su pre nekoliko dana, a početna cena bila je 10 evra, plus PDV.

Ono što je zanimljivo i što posebno privlači pažnju jeste da se radi o višegodišnjem zakupu, od minimum tri godine, a ako se pažljivo brojke stave na papir, dolazimo do sume od 10.000 evra mesečno koju će Đilas isplaćivati za prostorije.

Ako uzmemo u obzir da je Dragan Đilas poznat kao kralj nekretnina, onda ni ne čudi što izdvaja ogromnu sumu novca za prostor čiji je broj kvadrata veći od broja članova njegove stranke. Da bahatost tajkuna Đilasa nema granica pokazuje i obezbeđenje koje je unajmio da mu čuva najnoviju “tvrđavu”, a koje je našu ekipu oteralo sa lica mesta, time pokušavajući da zabrani da u javnost izađe očigledna istina.

Da nije ništa neobično da se prezime Đilas pojavi kada se pomenu nekretnine i basnoslovne sume novca ide u prilog i istraživanje koje je sproveo naš portal, a koje je u početku otkrilo da je brat Dragana Đilasa, Gojko, vlasnik čak 29 nekretnina u centru Beograda, a kasnije se ispostavilo da tu nije kraj, već su isplivale još 6: tri u Beograda, a tri u drugim gradovima Srbije.

Takođe, Objektiv je tada otkrio i kako su se braća Đilas sve vreme trudila da zavaraju tragove novca i vlasništva nad nekretninama, prebacujući upravljačka prava u svojim firmama sa jednog na drugog, a imovinu sa jedne firme na drugu.

Autor: