AKTUELNO

Novobeogradski odbor Srpske napredne stranke obaveštava javnost da je u noći 3./4.januar 2022.godine, između 1 i 2 časa posle ponoći, izvršen još jedan napad na naše prostorije. Na meti vandala ovoga puta bio je Mesni odbor u Bloku 61.

Ovo je već peti napad na prostorije novobeogradskog odbora kada je svojevremeno uništen izlog i oštećen zid Opštinskog odbora, prostorije MO u Bloku 45 u Tržnom centru Enjub, u Bloku 70 kada je kamenovan izlog i uništen deo inventara, kao i prostorije na Ledinama na kojima je uništen ulaz.

Foto: Alo.rs

Novogodišnji praznici su za Đilasove siledžije i njegove satelite bili odlična prilika da pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci, a čega su tragovi pronađeni na mestu dešavanja, pokažu na koji način planiraju da uđu u izbornu trku i na koji način nameravaju da osvoje vlast. Poznato je da ovoj grupaciji pomažu i tajkunski mediji predvođeni Šolakom, koji svojom uređivačkom politikom podstiču i ohrabruju nasilje i na taj način pokušavaju da terorišu Srbiju.

Foto: Alo.rs

Opštinski odbor Srpske napredne Stranke Novi Beograd najoštrije osuđuje napad na naše prostorije. Podrška građana programu i rezultatima naše stranke koju predvodi predsednik Aleksandar Vučić daju nam uverenje da je Srbija na dobrom putu i da samo svakodnevni odgovoran i vredan rad mogu da obezbede napredak Srbije. I ovu priliku koristimo da poručimo Đilasovoj mašineriji zla da svoje poverenje koje uživaju u narodu provere na izborima, a ne da razbojničkim napadima i nasiljem pokušavaju da nas zaplaše.

Foto: Alo.rs

Očigledno je da ono što demorališe takozvanu opoziciju je da ni Đilas, ni Šolak, ni Jeremić zajedno ne mogu promeniti volju građana Srbije. Srbija se na njihovu žalost razvija i to ne mogu da zaustave. Bolja, bogatija i lepša Srbija ostaju naši ciljevi, koja se predvođena našim predsednikom Aleksandrom Vučićem uspešno menja u zemlju koja je danas po mnogim pitanjima lider u regionu i na Balkanu.

OO SNS poziva nadležne državne organe da počinioce vandalskog napada na naše prostorije identifikuju i privedu pravdi.

Foto: Alo.rs

Poverenik OO SNS

Stevo Marušić

#Napad

#SNS