AKTUELNO

Vandalizam koji se dogodio u novobeogradskom bloku 70 u noći između ponedeljka i utorka, kada su napadnute prostorije opštinskog odbora Srpske napredne stranke, uskoro će dobiti svoj epilog.

Pre svega zbog kamera koje su uspele da snime počinioce u čitavom krivičnom delu, stoga policija ima materijala kojim raspolaže u rasvetljavanju slučaja.

Podsetimo, opštinski odbor SNS je sa zgražavanjem reagovao na ovakav vandalski postupak i zamolio za hitnu reakciju nadležnih.

Ni tajkunski mediji predvođeni Šolakom ne uspevaju da Đilasu i lažnim ekolozima predvođeni Savom Manojlovićem, dovedu dovoljno pristalica. I tako demoralisani i nezadovoljni, takozvani opozicionari preduzimaju divljačke akcije kamenovanja prostorija SNS - između ostalog se navodi u saopštenju.

Foto: Sigurnosne kamere

Uprkos brojnim pokušajima destabilizacije opštinskih odbora, poput ovog, neće zaustaviti rast i napredak, uvereni su u OO SNS Novi Beograd.

Foto: Sigurnosne kamere

- Podrška naroda programu i rezultatima naše stranke koju predvodi predsednik Aleksandar Vučić daju nam uverenje da je Srbija na dobrom putu i da samo vredan rad može da obezbede napredak Srbije. Bolja, bogatija i lepša Srbija ostaju naši ciljevi, koja se predvođena našim predsednikom Aleksandrom Vučićem uspešno menja u zemlju koja je danas po mnogim pitanjima lider u regionu i na Balkanu.

Foto: Sigurnosne kamere