AKTUELNO

Socijalistička partija Srbije najoštrije je danas osudila pretnje lidera Dveri Boška Obradovića i šačice njegovih istomišljenika upućene Želku Mitroviću i nezavisnoj TV Pink.

U saopštenju Glvnog odbora SPS se navodi da je protest, koji je Obradović organizovao ispred TV Pink, tražeći od REM da ukine nacionalnu frekvenciju ovoj televizijskoj kući, vršeći na taj način pritisak na medije i slobodu izveštavanja, kao i prethodni upad na sednicu RIK-a, pokazuje koliko je program ove organizacije destruktivan.

OTVORENO PISMO ŽELJKA MITROVIĆA BOŠKU IZ DVERI: Obradović je pokazao da bi, da je na vlasti, BRUTALNO KLAO, UBIJAO, VEŠAO I HAPSIO!

-Takođe, moramo da istaknemo da nam je vrlo zanimljiva činjenica i da smo jako zabrinuti ćutanjem medijskih udruženja i nevladinih organizacija i pitamo se kako oni gledaju na napade na urednika, novinare i sve zaposlene u ovoj medijskoj kući - pitaju iz iz SPS.

U saopštenju SPS podseća Obradovića da su građani prepoznali njegovu politiku na poslednjim parlamentarnim izborima kada nisu podržali Dveri, već im je i sama slaba opozicija omogućila da uđu u parlament.

#Boško Obradović

#SPS

'