AKTUELNO

Potpredsednica vlade i član Predsedništva SNS Zorana Mihajlović je izavila danas da unutar SNS još nije bilo razgovora o potencijalnom spajanju beogradskih i republičkih parlamentarnih izbora.

Nismo o još uvek o tome razgovrali na stanačikim organima - rekla je Mihajlović odgovarajući na pitanje novinara.

HTELI BI DA KOMADAJU SRBIJU: Separatistički partneri Saše Jankovića pozivaju na OTCEPLJENJE VOJVODINE!

Ako se bilo šta drugo budemo dogovorili - znaće se - rekla je Mihajlović.

Ona je dodala da misli da upravo unutar stranaka treba prvo da se razgovora o tome.

Zorana Mihajović je izjavila da, kada je reč o resoru koji vodi, nema problema u saradnji sa drugim ministrima.

Na pitanje da li se osipa timski duh u vladi, Mihajlović je rekla - "mi smo vlada koja ima osnovni zadatak da realizuje sve ono što je parlament prihvatio, a to je ekspoze premijerke" - i dodala:

Svaki ministar radi svoj posao, nisam primetila da i jedan od ministara ne obavlja svoje poslove. Da li ljudi imaju različita mišljenja? Pa zašto da nemamo različita mišljanja, od toga može da bude samo dobro.

Mihajlović je naglasila da su ministri u vladi profesionalci i da svako radi svoj posao.

Kada je reč o resoru koji ja vodim, ne vidim problem, niti vidim problem u potencijalnoj nesaradnji, toga nema - naglasila je Mihajlović.

Ona se osvrnula i na dolazak aviona MIG iz Rusije i rekla da su Srbiji svakako potrebni ruski migovi, ali da to ne znači da se spremamo za bilo kakav rat.

Sve je to dobro za nas, da imamo sve što je potrebno. Da ne bude da se mešam u taj resor pošto ne znam mnogo o tome, ali mislim da je za Srbiju uvek dobro da ono što je planirala i realizuje i da ima sve što je najmodernije - rekla je Mihajlović odgovarajući na pitanje šta misli o ruskim migovima koji treba da stignu u Srbiju.

Naglasila je da "to ne znači da se pripremamo za bilo kakav rat", već da treba u svakoj oblasti da imamo ono što je najbolje.

Dobro je da imamo i migove. Sve što je najbolje i najmodernije - Srbiji svakako treba.

#Izbori

#SNS

#Zorana Mihajlović

'