AKTUELNO

Lider Srpske Radiklane Stranke, dr Vojislav Šešelj izazvao je veliku pažnju javnosti gostojući u jednoj emisiji sa advokatom Čedomirom Stojkovićem.

Podsetimo, dr Vojislav Šešelj burno je reagovao na izjavu advokata Čedomira Stojkovića da je Putin zločinac, a u toku emisije došlo je i do razmene grubih reči između njih.

Šešelj je rekao za Pink da je imao dosta strpljenja i da je to bio jedini način njegovog adekvatnog reagovanja i dodaje da je advokat Stojković prevšio svaku meru kada je predsenika Putina nazvao zločincem, i to više puta.

Šešelj je u emisij Stojkoviću odgovorio sledećim rečima:

- Zločinac su ti otac i majka što su te tako glupog i ludog napravili - rekao je Šešelj dok mu je advokat dok je on pričao uporno ponavljao kako je Putin zločinac.

Nakon što su pale i psovke emisija je prekinuta reklamama.

Šešelj je za Pink rekao da inače ne psuje tako često, ali da je situacija u toj emisiji bila neizbežna i da nije mogao drugačije da reaguje.

Kako je reako, njegova reakcija je izazavala veliku pažnju, a video snimak njegovog gostovanja ima preko 500.000 pregleda na Jutjubu.

- Ima preko 5.000 komentara i skoro svi su na mojoj strani, retki su izuzeci koji su na strani sagovornika - rekao je Šešelj.

- Ja sam na to ponosan, uradio sam nešto što je cela Srbija želela u tom trenutku - kaže Šešelj i dodaje da je bio hladan kao špricer u emisiji, ali i da je imao nameru da sagovornika sačeka napolju i da "mu mamu... maminu".

- Ja sam stvarno čekao jedno 15 minuta, neko mu je valjda javio da ja nisam otišao i on nije smeo da izađe, i onda sam ja pomislio sada će da pozovu interventnu policiju i da ga izvode, i što sada da pravim probleme, a ne mogu da uradim ono što bi želeo i onda odem.

Šešelj je rekao da 99 odsto Srba podržava Rusiju i Putina i da bi lakše podneo da je advokat njemu rekao da je zločinac.

On je istako da je po našem zakonu krivično delo kada uvredite stranog državnika i kada je advokat Stojković rekao za putina da je zločinac da ga je to jako pogodilo.

#Vojislav Šešelj