AKTUELNO

Potpredsednik Narodne skupštine Vladimir Marinković osudio je danas napad narodnog poslanika Boška Obradovića na šefa poslaničke grupe SNS Aleksandra Martinovića, na sednici Administrativnog odbora.

- Želim da žestoko osudim ovakve poteze u parlamentu, koji nikom ne idu u korist ali i da kažem da ću se protiv ovakvih pojava i društvenih anomalija boriti kako bi Srbija i njene institucije bile još stabilnije i poštovanije - naveo je Marinković u pisanoj izjavi.

Kako smatra, već duže vreme u Narodnoj skupštini dešava se da "pojedini opozicioni poslanici", misleći valjda da je to deo političke borbe, "svoje delovanje svode na pokušaj primene gole sile i nezapamćene agresivnosti".

- Ne mogu da prihvatim kao političar i javni radnik da se nedostatak argumenata pokušava nadomestiti silom i agresivnošću što nije samo pokušaj ponižavanja kolega narodnih poslanika, nego svih građana naše zemlje koji su nas izabrali da radimo u korist njih i države - naveo je Marinković

S druge strane, dodaje on, određeni poslanici u 21. veku gađaju svoje kolege delovima računara, "umesto da ih koriste da vredno i pošteno rade i pomognu svojoj zemlji. Nisu miš i tastatura krivi, narod vas neće! No pasaran", stoji u Marinkovićevoj izjavi.

#Aleksandar Martinović

#Napad

#Vladimir Marinković

'