AKTUELNO

Demokratska stranka ne prestaje da laže i obmanjuje narod.

Demokratska stranka na celu sa Draganom Šutanovcem spremna je na sve samo da bi se opet njeni funkcioneri dokopali fotelja, krali, otimali i punili sebi džepove. Svedoci smo da se to dešava već neko vreme, a stranka dela malo samostalno, malo udruženo sa drugim opozicionim partijama, koje takođe nemaju drugi način da privole narod Srbije da im pruži podršku, sem da ga lažu, obmanjuju i truju svojim zlim jezicima.

Foto: Tanjug

Poslednji u nizu slučajeva je odmah razotkriven, a zasigurno je da je DS mogao da se malo bolje potrudi kada je već rešio da izmišlja navodne mahinacije SNS-a sa glasovima.

Naime, na sajtu DS objavljena je fotografija koja navodno ''dokazuje'' krađu glasova od strane Srpske napredne stranke, i možda bi narod i poverovao u još jednu serviranu izmišljotinu, da ta fotografija nije uslikana u Crnoj Gori, tokom izborne kampanje u Mojkovcu.

Foto: Demokratska stranka

Spasoje Tomić (NSD) tada je spornom fotografijom paketa pomoći ''raskrinkao'' Milov program za izbore, a sada je identičnu fotografiju iskoristio DS kako bi lagao i obmanjivao narod serviranjem priče da SNS kupuje glasove istim tim paketom pomoći u opštini Pećinci.

Međutim, ovog puta, DS-u to nije pošlo za rukom, pa su u startu raskrinkani, a ovim naivnim potezom pokazali su da su spremni na sve ne bi li dobili bar minimalnu podršku naroda, i to na krajnje nepošten i prljav način.

Pink.rs

#Dragan Šutanovac

#SNS

'