AKTUELNO

Andreas Šider, austrijski poslanik koji je bio posmatrač izbora u Srbiji, a sada je glavni lažov u gebelsovskoj kampanji o ‘izbornoj krađi’ u našoj državi, jako je blizak Aljbinu Kurtiju, tzv. premijeru lažne države Kosovo!

Šider koji na dan izbora 17. decembra nije imao nijednu primedbu na biračkim mestima koja je obišao i svuda je potpisao zapisnike u kojima se konstatuje da je sve u najboljem redu, a onda se tek nakon izbora naprasno ‘setio’ nekakvih ‘strašnih nepravilnosti’; Šider koji je na N1 i drugim hejterskim medijima najglasniji u pronošenju lažnih optužbi protiv Srbije; Šider koji je prošle nedelje u Strazburu bio prvi pored Marinike i ostalih odroda koji su od EU tražili sankcije za Srbe i Srbiju; taj, dakle, Šider je pajtaš sa Kurtijem, najbolji drug sa čovekom koji sprovodi najgori teror nad Srbima na Kosovu!

Obavešteni kažu da Šider od Kurtija i šiptarske narko-mafije redovno dobija i pare i vredne poklone. Za to nemamo dokaze, ali sasvim je moguće. Jer, iza svih ovakvih priča kao po pravilu stoji keš, prljavi, mafijaški, u ovom slučaju - šiptarski keš.

Autor: