AKTUELNO

Saša Milovanović, direktor Srpskog telegrafa, istakao je da predsednik Rusije Vladimir Putin nema korist od smrti Alekseja Navaljnog.

Milovanović je rekao da je konferencija u Minhenu jedna od najvažnijih u svetu, te da je jako čudno što se tu pojavila i doterana žena Navaljnog, i to malo nakon vesti od smrti njenog muža.

- To je najvažnija konferencija na svetu. VIdeli smo juče da je predsednik imao preko 20 sastanaka u jednom danu - kazao je Milovanović za Novo vikend jutro Jovane Jeremić na TV Pink.

Milovanović je rekao da je kuriozitet kada pogledate Šolakove medije koji pišu da sa Vučićem niko neće da priča, a vidite sa kim se sve sastao.

Foto: TV Pink Printscreen

- Priča koju oni prosipaju ljudima je pase... Govorili su da neće Putin sa njim da priča, pa su se sastali više puta. To što bi Đilas da napravi, da izdvoji našu zemlju, demantuje ih stvarnost koja je po njih loša, ali je dobra za Srbiju - ocenio je on.

Milovanović je rekao da mu je frapantno što se u Minhenu pojavila i našminkana Navaljnijeva žena.

- Ne volim da držim stranu, ali te slike stvaraju gorak ukus u ustima - naveo je Milovanović i istakao da im ni 15 minuta nije trebalo da optuže Putina.

Kako je naveo, od smrti Navaljnog Putin nema korist.

Milovanović je kazao da su optužili Vučića da nije ustao, a on jeste.

- Zašto? Zato što Srbija nije u hordi rata, zato se pale i Vučićeva i Putinova lutka - rekao je on i dodao da još uvek ni ne znamo kako je Navaljni umro.

Borko Kašanski, urednik političke rubrike u Srpskom telegrafu, kaže da Putin nema korist od smrti Navaljnog i da misli da se sve ovo dešava zbog izbora u Americi.

Foto: TV Pink Printscreen

- Koliko god optužuju Putina, mislim da ciljaju Trampa - ocenio je.

Dejan Bulatović, narodni poslanik, kazao je da misli da će biti mnogo zakulisnih radnji, jer mnogi žele da predstave Putina kao čoveka koji ubija ljude.

- To smo videli kod nas, kad Viola fon Kramon kaže da su izbori kod nas pokradeni, pa kad to čita neko u Nemačkoj, misli da je tako - ocenio je Bulatović.

Foto: TV Pink Printscreen

Bulatović je rekao da je sada jasno svima da opoziciji smeta Aleksandar Vučić, koji ih pobeđuje svuda.

- Ne može da pobedi Vučića onaj koga podržava Viola fon Kramon. Kako pravi građanin Srbije može da podrži takvu politiku - kazao je Bulatović.