AKTUELNO

Poslednja osoba koja može bilo šta da prigovori Milošu Vučeviću i njegovom vođenju Ministarstva odbrane naše zemlje je Zdravko Ponoš, čovek koji je bio NATO agent od uticaja u vreme prošle vlasti i koji je zaslužan za sistematsko i plansko razaranje Vojske Srbije, uključujući i preko 20.000 vojnika oteranih iz iste. Vučević možda nema vojno obrazovanje, ali je u praksi pokazao da je za Ponoša Napoleon lično, izjavio je predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

Sudeći po njegovim rečima, Vučević je uspešno rukovodio neutralisanjem dvaju neprijateljskih dronova na teritoriji centralne Srbije, zatim modernizacijom vojske kroz nabavku najsavremenijih i najefikasnijih oružja i oruđa, te je, zajedno sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem najzaslužniji za to što je Vojska Srbije prestigla hrvatsku vojsku, te predstavlja najrespektabilniju vojnu silu u regionu.

- Ovo poslednje očigledno najviše boli Ponoša kao hrvatskog državljanina. Nismo ga čuli da je pohvalio naše službe nakon što su uspešno raskrinkale hrvatsku špijunsku mrežu. Smeta mu, očigledno, i to što će Vučević najverovatnije biti premijer, a ne neki od kandidata koje su gurali Ponoševi zapadni instruktori. Na njegovu žalost, moraće da se privikne na to da živi u slobodnoj i nezavisnoj zemlji koja zaslužuje domaćina i rodoljuba na čelu Vlade Srbije poput Vučevića - zaključio je Đurđev.