AKTUELNO

Zoran Živković, Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Boško Obradović najavili su potpuni kolaps sa zaustavljanjem saobraćaja i teror nad građanima Srbije.

Svaki građanin koji ne želi da trpi ovakav vid terora u obavljanju svakodnevnih životnih potreba izložen je i fizičkom nasilju, pa čak i sveštenici.

Maske su pale, protesti zbog poskupljenja benzina postaju nasilni i to prema građanima koji neće da trpe teror manjine.

Televizija Pink došla je u posed šokantnog snimka na kom se vidi kako dva vozača u okolini Sićeva mučki udaraju osobe u drugom automobilu, koji su odlučili da pokušaju da izbegnu blokadu puta.

Foto: TvPink Printscreen

Da stvar bude još gora, po opozicione organizatore protesta, kao i za bahate učesnike ovog incidenta, ovog puta u automobilu je bio starešina crkve Svete Petke u Ostrovici, monah Joanikije.

Osim što je napadnut iguman Joanikije, kod Šida je blokiran prolaz čak i patrijarhu Srpske pravoslavne crkve Irineju.

Foto: TvPink Printscreen

Patrijarh, mitropolit Amfilohije, vladika Jovan, Nikola Selaković i njihova pratnja bili su zarobljeni u nepreglednoj koloni koju je napravila nekolicina politički instruiranih pojedinaca.

Foto: TvPink Printscreen

Maltretiranje građana se nastavlja. Ponovo je bila blokirana Slavija, a ekipa koju su poslali lično Dragan Đilas i Vuk Jeremić skupom, zatamljenom limuzinom pokušala je da uništi fontanu na tom trgu.

Foto: TvPink Printscreen

Podsećamo da takozvani protestanti zbog cene benzina nisu u petak dozvoljavali prolaz ni kolima Hitne pomoći sa životno ugroženim pacijentima, kao ni majkama sa bebama, i to na temperaturama iznad 30 stepeni.

Foto: TvPink Printscreen

Posle svih ovih incidenata i nasilja, politički instruisane manjine, koje navodno protestuju zbog cene benzina, postavlja se pitanje šta će država Srbija da preduzme kako bi zaštitila građane od terora.

#Dragan Đilas

#Protest

#Vuk Jeremić

'