AKTUELNO

Član GO SNS ističe da je uveren da građani Srbije ne žele sukobe i nasilje, te će SNS nastaviti da se bori za Srbiju koja je garant mira i stabilnosti.

Član Gadskog odbora SNS Srđan Kolarić, najoštrije je osudio danas pretnje, pozive na silovanje, vešanje i ubijanje neistomišljenika iz oozicije predstavnicima aktuelne vlasti i poziva nadležne državne institucije da reaguju na ovakvo ponašanje.

Kolarić je u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima naveo da pripadnici Đilasovog, Jeremićevog i Obradovićevog saveza konstantno i bez ikakvog ustručavanja upućuju pretnje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i premijerki Ani Brnabić.

- Pozivam nadležne državne institucije da reaguju na ovakvo ponašanje kvazi političara, koji u odsustvu vlastitih razvojnih programa za boljitak Srbije, kao jedino oružje koriste neosnovane napade, govor mržnje i pretnje - naveo je Kolarić.

On je, kaže, uveren da građani Srbije ne žele sukobe i nasilje, te će SNS nastaviti da se bori za Srbiju koja je garant mira i stabilnosti i da, sledeći politiku predsednika, doprinesemo stvaranju uslova za bolji, lepši i bezbedniji život građana Srbije.

#SNS

#Srđan Nogo

'