AKTUELNO

Tamara Kulišić ćerka Saše Kulišića iz Doboja koji je brutalno ubijen, a njegovo iskasapljeno telo nađeno u šumi nadomak Doboja kaže da se niko ni u najluđim snovima nije nadao ovakvom zločinu.

- Sve se dogodilo na spavanju... Ta spodoba od žene je sipala mom ocu tablete za omamljivanje i on je to popio. Bio je dezorjentisan i taj dečko od 19 godina je mog oca udario tri puta bokserom u glavu i tako je izgubio svest - rekla je za Kurir neutešna devojka i dodala:

- Sve se odigralo u gluvo doba noći i tada su ga i vezali. Odvezli su ga kolima u šumu i tamo ubili. Strašno...

Kako je dalje navela, od samog početka niko nije slutio da se ovako nešto desilo.

Foto: Facebook.com/S.K.

- Ni jednog trenutka niko nije sumnjao da je moj tata ubijen. Kada smo saznali da je nađeno telo u šumi i da je u pitanju moj otac mislili smo da je greška. Ma mislili smo neko je pogrešio,ali smo kasnije ipak saznali da je to nažalost istina - kaže Tamara i dodaje:

- Moj deda je išao da ga identifikuje, tada smo bili sigurni da je on, ali i dalje ne možemo da verujemo da se ovako nešto desilo. Obdukcija je potvrdila da su mu lekovi za omamljivanje sipani u surutku i da je imao tri uboda od noža u predelu grudi i po telu koje mu je nanela ta žena. Telo mog oca bilo je u neprepoznatljivom stanju...

Ona je potom dodala i da ne zna kako se sada oseća.

Foto: Printscreen društvene mreže

- Ne mogu da opišem moje stanje, osećam i tugu i bes. Saznanje ko mi je ubio oca i to na kakav način.. Ne znam. Ono što sigurno 100 posto mogu da kažem jeste da je motiv ovog ubistva novac! Koristoljublje i ništa drugo. Pa taj dečko od 19 godina je okačio na svom Instagram profilu samo dan pre nego što se sve dogodilo novac,gde je napisao "stigla plata, treba li kome sitno". Strašno. Kako je potom dodala njen otac Saša Kulišić će biti sahranjen danas i na večni počinak će ga ispratiti porodica i prijatelji.

Takođe, Tamara je navela i da je njena polusestra koju njen otac Saša ima sa osumnjičenom A. K. stara 15 godina i da je nakon otkrivenog zločina ona predata Socijalnim radnicima koji su upravo došli sa njom u tužilaštvo kako bi dala izjavu jer je ona kobne večeri bila u kući.

Autor: