AKTUELNO

Sanja joj se nije javila kada je ušla.

Sinoć je u rijaliti program "Zadruga 2" ušla devojka Jovane Tomić Matore i učesnica prve sezone Sanja Stanković koja se nije pozdravila sa Lunom Đogani. Blogerki je to teško palo, a tokom noći Luna je završila u suzama.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve vreme uz nju je bio Savo Perović, a ona ga je molila da je ne ostavlja i priznala mu da joj je veoma teško zbog Sanjinog ulaska. Lunu su u suzama videli i Bora Santana i Olja Bajrami koji su pokušali da je uteše.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo budala može da se vrati na mesto gde ju je nešto najviše bolelo. Nikada se u životu nisam osećala više poniženo i zgaženo! Da neko prolazi pored mene kao pored vazduha zato što šta? Nisam bila dobra drugarica? Nisam sebi i svojoj porodici bila dobra, a ne nekom drugom ko mi nije rod! Zbog toga sam loša osoba? Samo nemoj ti da me ostavljaš - govorila je kroz suze Luna Savu.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Kako ti sebe ponižavaš! Tebi su se šlihtali. Ti treba da odlučuješ ko će da se druži sa tobom. Dobra si zbog ćaleta. Smiri se. Znaš koliko bi mene boleo k*rac da mi se neko ne javi! Ona se isto na mene naljutila, a ja joj ružnu reč nisam rekao. Gde si ti bila, a gde su one? Matora je dobra duša i voli te, to se vidi - pričao je Bora.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Luna Đogani

'