AKTUELNO

Nemaju lepe reči za Todorovićevu bivšu devojku.

Voditeljka Dušica Jakovljević je u studiju u Šimanovcima ugostila podršku nominovanog zadrugara Vladimira Todorovića, brat Miloš i najbolja drugarica Sanja Pešić.

Njih dvoje su šokirani ishitrenim postupcima Zerine Hećo, a potom je Vladina drugarica Sanja otkrila koliki je njegov prag tolerancije i do koje mere je Todorović bio spreman da bude podrška ovoj zadrugarki.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Bilo je da je ona uvek lepa i dobra. Ima te ispade, i on kaže da ga time odbije, ali kada je napadnu svi, ona bude sama i njemu bude žao i prigli je. Problem je što on nije mogao da je zaštiti, jer ona iznese niz uvreda. Imala je ishitrene postupke. Ovo sa brijanjem glave je bila kap koja je prelila čašu. Ja mislim da je Marija Kulić u pravu i da je to skretanje pažnje. Bila mi je veoma draga, ali više nemam tu vrstu empatije - ispričala je Vladina drugarica Sanja.

Osim toga, Vladin brat i drugarica su prokomentarisali i sukob između Todorovića i Hećove kada joj se on uneo u lice, izvikao se na nju, posle čega je ona pala u nesvest.

On po mom mišljenju nije trebao da se izviče, ali očigledno da nije mogao da trpi - rekao je Vladin brat Miloš.

Foto: TvPink Printscreen

On više nije mogao da trpi. Ali posle onog njenog "Je l' ti jasno?" on je nju gurnu i uneo joj se u lice. Ja verujem da se on kaje zbog toga, ali on više nije mogao. Ono je tipičan napad histerije. Kao da gledaš besno dete koje se valja - rekla je Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ZANELE SE: Matora zavukla ruke Sanji u pantalone, a onda su završile ispod JORGAN PLANINE! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'