AKTUELNO

Rizikovala sam da će mi kiselina spržiti usta, ali sva sreća pa sam bila oprezna kada sam ga ispljunula - kazala je Džesika.

Džesika Notaro, italijanska voditeljka i misica, početkom godine doživela je strašnu tragediju kada ju je dečko polio kiselinom po licu, nakon čega je gotovo neprepoznatljiva. Džesika je u emisiji na "Kanalu 5" gostovala u šouu Mauricija Kostanza i prvi put posle više od tri meseca pokazala lice. Iako optimistična, njeno pojavljivanje izazvalo je šok među gledaocima, a mnogi su i zaplakali. Ipak, voditelj ju je zagrlio, a ona je otkrila da želi da je njen bivši momak vidi, kako bi shvatio šta joj je uradio i koliko ju je povredio.

Ona je nedavno po prvi put pričala o incidentu koji joj se dogodio i šokirala gotovo čitav svet.

- Dva meseca sam bila kao u zatvoru. Više ne mogu da živim kao nekada. Ne smem da izlazim na sunce, po ceo dan nosim masku, a lice me boli sve vreme. Sve pare trošim na lekove… Svakih pola sata moram da stavim kapi u oči i namažem kožu. Čak i ako budem bolje, unutrašnji ožiljci će ostati do kraja života. Uvek ću se plašiti da izađem iz kola i hodam do kuće, jer tu scenu ću stalno vrteti u glavi. Lice mi je uništeno, ali usta i nos su netaknuti. I dalje sam zadržala svoje crte lica, i prepoznajem svoj odraz u ogledalu – rekla je Notaro nedavno.

Ipak, ona je posle dužeg vremena odlučila da se pojavi u javnosti bez maske i pokaže kako izgleda nakon što je njen tadašnji dečko Horhe Edson Tavares bukvalno unakazio.

Horhe je sada u zatvoru, međutim to ne menja činjenicu da Notaro više neće biti lepotica kao što je bila nekada.

- Moje lice je uništeno, ali su moje crte lica još uvek tu. Usta su mi netaknuta, kao i moj nos. I dalje se prepoznajem u ogledalu. Očekivala sam da ću ostati slepa, ali nisam. Najvažnija stvar koju sam saznala jeste da je moj glas još uvek dobro. Rizikovala sam da će mi kiselina spržiti usta, ali sva sreća pa sam bila oprezna kada sam ga ispljunula - kazala je Džesika.

Autor: Pink.rs

#Džesika Notaro

'