AKTUELNO

Kako vreme odmiče, brojni detalji iz čuvenog razgovora pronalaze „svoje mesto pod suncem", što javnost samo dodatno intrigira.

Prema rečima Gejl King, voditeljke ali i prijateljice Megan Markl, intervju „Saseksa” sa Oprom Vinfri u slučaju smrti princa Filipa bio bi odložen i o tome se aktivno pregovaralo oko 7. marta, kada je po originalnom planu bio i zakazan da se pusti za javnost. Jasno je da je obavljen mnogo pre nego što je vojvoda od Edinburga hospitalizovan, ali zbog stanja u kakvom je bio tokom boravka u bolnici – postojao je i rezervni plan.

Foto: Tanjug AP/Joe Pugliese/Harpo Productions

– Samo da znate, intervju je snimljen pre nego što je princ Filip otišao u bolnicu – počela je ona tokom „SiriusXM” šoua „Gayle King in the House” četiri dana posle intervjua: Da se nešto, ne daj Bože, desilo, taj razgovor ne bi bio plasiran. Ali, bio je gotov, kao i zakazan pre nego što je vojvoda hospitalizovan.

Foto: Tanjug AP

Inače, tokom velikog intervjua, Megan je pričala i o tome kako je zvala kraljicu da pita kako je Filip, prenose strani mediji.

– Jutros, probudila sam se malo ranije nego Hari i videla poruku od našeg tima iz Britanije, u kojoj je pisalo da je vojvoda od Edinburga u bolnici. Odmah sam uzela slušalicu i pozvala kraljicu, da vidim o čemu se radi i kakvo je stanje.

Autor: M.K.