AKTUELNO

Služba za odnose sa medijima princa Harija poslala je saopštenje u kom potvrđuje da se on brine za glumicu Megan Markl.

Vest da je princ Hari u vezi sa američkom glumicom Megan Markl podigla je mnogo prašine, a paparaci od tada nisu prestali da ih prate u stopu.

Iako se dugo trudio da ne daje komentare o vezi sa Megan, princ Hari rešio je da se oglasi.

Naime, u saopštenju, koje je objavila Palata Kensington, potvrđuje se da su princ i glumica nekoliko meseci u vezi, ali su i oštro kritikovani mediji koji su počeli da blate prinčevu izabranicu.

- Princ Hari je vrlo zabrinut zbog Megan Markl pogotovu jer se boji da je nemoćan da je zaštiti od medija koji žele da joj naude neistinitim pričama - navodi se u saopštenju.

Navedeno je i da palata nije ranije želela da reaguje na brojne neistinite priče, ali da su tekstovi koji su objavljeni tokom prošle nedelje prešli granicu.

Takođe, u saopštenju piše i da je Hari i te kako svestan pažnje koju privlači, kao i da zna da je njegov privatan život interesantan mnogima.

- Princ nije srećan što je tako, ali je oduvek pokušavao da sa medijima razvije korektan odnos i skrene im pažnju na svoj rad. Seksistički i rasističku natpisi o Megan, objavljeni u proteklih nekoliko dana, prevršili su svaku meru. Ovo nije igra, ovo je pravi život, prinčev i njen - stoji u saopštenju.

Princ Hari rešio je da reaguje i zamolio da se objavi ovo saopštenje, s obzirom na to da smatra da Meganina i njegova budućnost može biti uništena.

- On je svestan da je ovakvo saopštenje nesvakidašnje, ali se nada da postoje dobri ljudi koji će razumeti zašto mora da govori o svojoj vezi na ovakav način - navodi se u saopštenju Palate Kensington.

Par se upoznao tokom leta u Torontu, a izvor blizak plemiću rekao je da je, iako su kratko zajedno, on potpuno “ošamućen” atraktivnom glumicom.

– Princ Hari se trudi da svim silama sakrije njihovu vezu od očiju javnosti, ali ne može da sakrije koliko uživa u njenom društvu, kao i da postoji obostrana hemija – rekao je nedavno izvor blizak paru.

Autor: M. Đurović

'