AKTUELNO

Osim Rijane, na listi se nalaze i Kanye West i Jay-Z, a prema Forbesu, Elon Musk je najbogatiji na svetu. Njegova vrednost se procjenjuje na 219 milijardi dolara.

Pevačica i vlasnica kozmetičke linije, Rijana (34), uvrštena je na Forbesovu listu milijardera za 2022. godinu, gde se našla kao najbolje rangirana pevačica.

Foto: Tanjug AP/Evan Agostini

Pevačica je proteklog meseca postala milijarderka, a na Forbesovoj listi nalazi se na 1729. mestu s vrednošću od 1.7 milijardi dolara. Njeno bogatstvo u velikoj meri čini kozmetička linija 'Fenty Beauty'. 2020. godine njome je ostvarila prihod od oko 550 miliona dolara. Rijana je ujedno i prva osoba s otoka, a od nedavno i republike, Barbadosa koja je dospela na Forbesovu listu.

Osim Rihanne, na listi se nalaze i Kanye West (44) i Jay-Z (52). Kanye se nalazi na 1513. mestu s vrednošću od dve milijarde dolara, dok je Jay-Z na 2076. mjestu s vrijednošću od 1.3 milijarde dolara.

Foto: Tanjug AP/Michael Wyke

Na vrhu ovogodišnje liste je direktor kompanija Tesla i SpaceX, Elon Musk (50). Prema pisanju Forbesa, on je najbogatiji na svetu, a njegova vrednost se procjenjuje na 219 milijardi dolara.

Foto: Tanjug AP/John Raoux

Prisetimo se, Rihanna je trudna s reperom A$AP Rockyjem (33), čije je pravo ime Rakim Mayers. Ovo im je prvo dete, a koliko je javnosti poznato, u vezi su od 2020. godine. 

Foto: Tanjug AP/Evan Agostini

Autor: M.M.