AKTUELNO

Otkrio šta ga tišti sve vreme.

Zadugari su u današnjem popodnevu dobili priliku da se izjasne zbog kog postupka se kaju i šta bi učinili da to isprave, a kada je došao je red na Boru Santanu da se iznese svoje mišljenje on je sve iznenadio.

Foto: RTV Pink

Nakon samo dve nedelje boravka u rijalitiju koji obara sve rekorde gledanosti "Zadurga" Bora se upustio u ljubavnu šemu sa Macom Diskrecijom, za koju je tvrdio da nikada nije bio u vezi sa njom, ali da mu je prijalo njeno pristustvo. Sada je definitivno promenio mišljenje.

Kajem se što sam ulazio u bilo kakvu situaciju sa Macom, što nisam znao kakva je osoba. I jedanput sam se izvinio što me je izbacila iz takta što sam je pljunuo. Samo zbog toga se kajem što sam je pljunuo. Bilo koja osoba da je bila isto bi se pokajao. Nije to moj stil da nekoga pljunem Najviše se kajem što sam imao bilo šta sa tom osobom, to sebi ne mogu da oprostim, borim se sa tim već dva meseca - otkrio je Bora.

Da podsetimo, njih dvoje su već nekoliko puta imali raspravu, jer Maca ne može da podnese njegov kontakt sa bilo kojom drugom devojkom u Beloj kući.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: ZBOG OVE ZADRUGARKE ĆE SVI ISPAŠTATI: Ona je odbila nešto što im je PREKO POTREBNO! (VIDEO)

U video-snimku ispod teksta možete pogledati šta je još Bora rekao, kao i kako je na njegovu izjavu odreagovala Maca Diskrecija.

Autor: Pink.rs

#Bora Santana

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'