AKTUELNO

Izbegavale su jedna drugu nekoliko dana, a sada su odlučile da sve raščiste.

Andrijana Radonjić i Sanja Stanković bile su najbolje prijateljice u najpopularnijem rijalitiju na ovim prostorima ''Zadruga''. Međutim, pre nekoliko dana njih dve su prestale da komuniciraju i potpuno se razdvojile.

Nakon sastanka, njih dve su sele na klupicu u dvorištu i porazgovarale o problemima koje ih muče.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam sama ovde, nemam nikoga. Ne želim da pričam ni sa kim. Hoću da idem kući - plakala je Pinkova zvezda.

Kada ju je Sanja pitala zbog čega se tako ponaša i šta joj ona znači, Radonjićeva je obrazložila šta joj se sve nakupilo.

Kad sam se iznapušavala sa Saškom, niko nije skočio za mene. Samo je Viktorija prišla da me pita kako sam. Posle sam pričala sa Mikijem. Ti kao nisi čula a sedela si dva metra od mene. Ona mi je rekla da sam ološ raspali a ja sam njoj rekla da je kokoška. Krivo mi je i zbog toga što Luna i Sloba znaju neke stvari (da su Sanja i Matora bile intimne) a ja ne znam - rekla je Andrijana a zbog ovih njenih reči rasplakala se i Sanja.
Bilo mi je neprijatno, eto. Stalo mi je do toga kako ćeš me ti gledati i šta ćeš o meni misliti, za njihovo mišljenje me baš briga - rekla je kroz suze Stankovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PAO S*KS U SRED BELA DANA: Mina i Toma se dohvatili u izolaciji, sve prštalo od strasti! (VIDEO)

Mene je to povredilo i kraj, ali to ne može da se reši. Ne želim da budem ni sa kim bliska. Izbegavala sam te. Takva sam. Ne prilazim prijateljima kad se posvađamo. Tebi nije ništa a meni je bitno. Ja sam saznala za to (da su Sanja i Jovana bile intimne) kad su stigle novine. Milan, Luna i Sloba znaju a ja ne znam. Svi su mi rekli da sam ispala tele. Krivo mi je što sam Jovanu svaki put napušavala i branila tebe. Meni je žao što ti meni nisi to rekla - rekla je Radonjićeva.

Kako je ovaj razgovor dve zadrugarke izgledao, pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Andrijana Radonjić

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

'