AKTUELNO

Povredio mu ego!

Radosav Stefanović Žuti i Filip Đukić danas su ušli u svađu, a povod je bilo komentarisanje Filipovog polnog organa. Tatu majstora je povredilo ono što je čuo, nakon čega je odlučio da Žutom stavi do znanja da mu je ego povređen.

Foto: RTV Pink

Ti u vašoj svađi dižeš sebe, a mene spuštaš! Ti nisi video kakav je meni k*rac i da li je mlitav! Kao drugo, ne znaš da li je bilo s*ka ili nije! Nemoj meni te fore da prodaješ i tačka! Ja sam se sa Čolakom posvađao posle dva dana, jer me je tako pod*ebavao! Zabole me k*rac! - vikao je Filip na Žutog.

Foto: RTV Pink

Posle ove rasprave Žuti je izašao iz Bele kuće, prošetao se do "Hotela Zadruga" gde je boravio u tom trenutku ovonedeljni vođa Milan Milošević, zatim se vratio i izvinjavao se Filipu Đukiću, a potom njega i Mariju Anu Smiljanić ogovarao sa stanarkama u dvorištu.

Foto: RTV Pink

Rekao sam ti da pušiš k*rac! Došao sam da ti se izvinim kao čovek, ako sam te uvredio ili tako nešto! Boli me k*rac, ne moram više nikada na razgovaram sa tobom. Nisam kriv, aj ćao! To je njegova riba rekla, a ne moja! Dovedi neku moju ribu koja je za mene rekla da mi se ne diže k*rac! Ti ćeš meni da se k*rčiš mali Filipe - govorio je Žuti.

Foto: RTV Pink

Podsetimo, ranije danas Žuti se posvađao i sa Marijom Anom Smiljanić. Kako je izgledala ova svađa danas i sve ono što se dešavalo nakon iste pogledajte u video-prilozima u nastavku teksta.

Autor: S. K.

#Filip Đukić

#Radosav Žuti

'