AKTUELNO

Otvorila je dušu kao nikad.

Sinoćna rasprava između Kristine Kockar i Slobe Radanovića bila je žučna, a o tome koliko je na nju ostavila veliki utisak govori činjenica da Kija još uvek ne može da zaboravi ono što joj je on izgovorio.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, oni su se posvađali zbog toga što je Sloba bez imalo saosećanja za nju izjavio kako se Kristina folira dok plače što je nju do srži povredilo. Ona je u toku celog dana bila u krevetu, a nagađanja su da se upravo zbog te situacije osećala veoma loše.

Milan Milošević se našao sa ukućankom u dvorištu, pa su otvoreno razgovarali o svemu.

Nećeš da budeš jadnica, ispala bi to u svojoj glavi, a ne želiš to. Onda praviš grešku sebi u životu, ti nećeš ispasti jadnica nikako. Znam da nećeš zloupotrebiti ime čoveka za koga znamo da postoji. Kako te to pogađa? - počeo je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Normalno da me pogađa da ne shvata šta je on meni učinio, kaže mi da foliram, a zna koliko mi je teško! - jadala se Kristina.
Ti si srećna, raspoložena, a onda te pogađa kad ti nešto kaže. Tvoje srce još uvek pripada njemu. Kad je ljubi, teško ti je? - pitao je Milan.

Dok je razmišljala o odgovoru Kija je bila veoma emotivna, a onda mu je iskreno i direktno rekla nešto što je Milana i te kako dirnulo.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno da me pogađa, on je moj muž! Naravno da mi je teško, kako nije... On neće da ima nikakvu komunikaciju sa mnom. On samo govori kako sam ja srećna i kako ja imam dečka. Ali, to nema nikakve veze sa onim što je on meni uradio. Očigledno je on jedan balvan koji ne shvata šta je uradio, on mene gazi. To što ja umem da odgovorim i što sam nasmejana, ja da mogu svaki dan bih plakala! Ja sam danas htela da umrem u onom krevetu... ja uopšte nisam ljubomorna, samo mi je krivo zbog nekih stvari koje radi preda mnom. Meni su emocije i dalje iste i šta god da kažem biće mi samo gore... - rekla je Kija.

Šta je još Kija ispričala o Slobi pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Kristina Kockar

'