AKTUELNO

Radanoviću se nije svidelo što su Luna i Kija pričale o njemu.

S obzirom na to da su Luna Đogani, koja je u vezi sa Slobodanom Radanovićem i njegova još uvek zakonita supruga, Kristina Kockar, koju je prevario sa blogerkom u "Zadruzi", razgovarale satima, gledaoci su želeli da čuju što više detalja o tome.

Foto: TvPink Printscreen

Publika je Lunu, u toku pitanja gledalaca, pitala da li misli da je normalno da priča detalje svoje veze sa Slobom, povređenoj ženi koja kaže da će dati život ovom ukućaninu.

Ne znam koje detalje! Ja bih volela da se pusti taj snimak. Taj razgovor je trajao pet sati. Sloba je ogorčen što se taj razgovor desio - rekla je Luna i dodala:

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Spomenula sam da ja njega volim bukvalno previše, da sam odlepila za njim, ja sa njoj prepričavala šta je bilo na početku, pre nego što je ona ušla... Volim ga kao Boga, ne mogu da zamislim nešto bez njega - govorila je Đoganijeva.

Luna je u nastavku dodala i kako joj je Kija skrenula pažnju na Slobine osobine, a to je da je pevač lenj i da će Lunina porodica izdržavati Radanovića. Đoganijeva je rekla i da joj je Kija govorila i o situacijama iz braka sa Slobom, koje ranije nije govorila.

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'