AKTUELNO

U toku porodičnog sastanka nastala je žestoka svađa nekadašnjih prijatelja.

Danas je održan još jedan porodični sastanak u Beloj kući. Iako se očekivalo da će razgovor teći u smeru komentarisanja turbulentnih međuljudskih odnosa, zadrugari su započeli priču o krađama.

Vi ste lopovi, lopovčine. Ovde sede lopovi - podgrejao je atmosferu Lepi Mića.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Nakon ovog komentara započela je žučna rasprava koju je predvodila Miljana Kulić.

Meni je mama danas rekla da ju je Maca razočarala jer mi nije pozajmila novac za poziv. Od danas menjam stav i neću deliti ni sa kim ništa. Ja nemam veze sa krađom Aninog novca. Ovo ovde je strašno. Babe u banjama se kreću, ližu sladoled, a ovo ovde, užasno je koliko je loša i mrtva energija. Ovu ovde (Lunu) neću ni da komentarišem, ovaj ovde (Sloba) zatupljeni jadničak, ne zna da li je došao ili je pošao. Ona ima 22 godine i po ceo dan se vuče po krevetu. U kući vlada monotonija i melanholija - rekla je Kulićeva.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Miljanu je zatim zanimalo da li joj je hranu otuđila Ana Korać, a ona je to demantovala, da bi trudnica nakon toga zaključila da su njene namirnice završile u posedu Mine Vrbaški.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Dok je Ana pokušavala da obrazloži svoj stav, Milan Milošević je dobacivao Maci Diskreciji, zbog čega je nastala tenzija između Koraćeve i novinara.

Nakon ovih turbulencija trenutnu situaciju prokomentarisao je Duško Radonjić, koji je prethodnih nekoliko dana proživljavao pakao zajedno sa svojom ćerkom Andrijanom i to zato što se ne slaže sa tim da ona bude u vezi sa Nemanjom Đerićem Đeksonom.

Foto: TvPink Printscreen

Ja u nekim trenucima nisam imao da pošaljem novac za alimentaciju, pa sam molio nju da im pošalje. To je dokaz kakvog sam deliju stvorio i znam da joj se sada cela Srbija divi. Ali isto tako ja ne mogu da gledam uživo propast svoje dece - rekao je Duško.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NIJE GLEDALA SVE NJIHOVE SNIMKE! NADEŽDINA MAMA OTKRILA: Suprug i ja smo spremni da podržimo ćerkinu i Mikijevu svadbu! (FOTO)

Nakon ovoga nastala je kolektivna svađa u Beloj kući. Zadrugari su komentarisali kako je Luna Đogani odglumila da joj je bilo loše pre nekoliko večeri. Miljana i Milan Milošević su bili sigurni da je blogerkina nesvest bila čista predstava.

U životu se ne bih folirala, pogotovo ako me majka gleda. Meni to ne ide u prilog. Istina je da nisam jela, da sam pila i da mi se slošilo. Vi time što pričate da je to bilo fejk ne vređate mene nego vređate produkciju. To tebi ide na dušu - vikala je Luna Milanu.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Tebi neka ide na dušu, nemoj da me kuneš! Kune te veliki broj ljudi napolju! Uopšte nisi pala u nesvest, već ti je bilo loše jer si popila. Isfolirala je da je pala u nesvest, samo joj nije bilo dobro jer je popila i kraj priče - odbrusio joj je Milošević.

Miljanu je zanimalo i da li je Luna ucenjivala Slobodana Radanovića, pa je on zbog toga želeo da napusti Zadrugu. Ovo je isprovociralo ljubavni par, zbog čega je Luna napustila sto i otišla u spavaću sobu, da bi odmah za njom je tamo otišao Sloba, pa se svađa produbila.

Kompletan sastanak pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'