AKTUELNO

Pinkova zvezda se gušila u suzama za vreme razgovora.

Prethodne noći, Veliki šef je bio darežljiv prema zadrugarima pa je nekoliko učesnika dobilo besplatan poziv. Pored Nadežde Biljić i Mikija Đuričića koji su odlučili da se vere, pa im je Drvo mudrosti dalo mogućnost da se čuju sa svojim porodicama, besplatan poziv je dobila i Andrijana Radonjić.

Foto: TvPink Printscreen

Pevačica je porazgovarala sa Drvetom o svojoj trenutnoj situaciji i požalila mu se kako je veoma tužna.

Večeras sam malo bolje nego inače. Đekson i ja pričamo, komuniciramo, družimo se i trudimo se da na tome ostane. Tužna sam zato što na tome mora da ostane - priznala je Andrijana.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je Drvo shvatilo da je Radonjićevoj potrebna podrška, ona je dobila besplatan poziv i čula se sa sestrom Marijanom.

Htela sam da ti kažem da ništa nije vredno tvojih suza i tvog zdravlja. Slušaj samo sebe. Nema razloga da se plašiš nikoga i ničega. Majka te pozdravlja, Taja, Dušan, svi. Majka ti je rekla da razmisliš o svojoj budućnosti, sa kim ćeš biti kad izađeš. Slušaj sebe, nema razloga da se plačeš. Uskoro će kraj. Mnogo nam je teško da te gledamo onakvu - poručila joj je Marijana.

Foto: TvPink Printscreen

Radonjićeva je ronila suze tokom celog razgovora, a nakon što se pribrala ,ona je sestru pitala šta misli o njenom bivšem dečku, Nemanji Đeriću Đeksonu, sa kojim je morala da raskine pod pritiskom oca, Duška Radonjića.

Kaži mi za Đeksona, šta ti misliš - pitala je Andrijana.

Foto: TvPink Printscreen

Vidi, svako zna ko je Đekson. Ja nisam za to, mislim da to nije bio dobar potez ali sve je na tebi, mislim da si ti dovoljno pametna. Mislim da je pametnije da to ostaviš kada izađeš iz Zadruge. Podigni se, budi veselija. Pozdravi tatu. Svi smo uz tebe, možeš da dođeš kod mene kad izađeš - rekla joj je sestra.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: I ONI SE VREĐAJU, PA SE VOLE: Sloba POLUDEO nakon što je Luna PONOVO POČELA DA IZNOSI DETALJE IZ ŽIVOTA NJENE PORODICE! (VIDEO)

Kompletan razgovor sestara Radonjić pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Andrijana Radonjić

#Duško Radonjić

#Nemanja Đerić Đekson

'