AKTUELNO

Plavuša nije mogla da ostane ravnodušna na ono što joj je simpatija poručila.

Zbog nepoštovanja pravila rijalitija, zbog kojih je Veliki šef odlučio da uvede kaznene mere, zadrugari su održali porodični sastanak kako bi prodiskutovali kako će se ubuduće ponašati kako bi izbegli kazne.

Foto: Printscreen Youtube

Tom prilikom je Jovana Tomić Matora iznoseći svoje mišljenje rekla da njeni cimeri moraju da se pridržavaju pravila kako ne bi ostali bez vode zbog devojaka koje su u menstrualnom ciklusu.

Sanja Stanković je rekla da im voda ne znači ništa bez struje, a Matorin komentar je bio da se njena baba kupala i hladnom vodom. Ove reči su iznervirale plavušu, pa je ušla u konflikt sa Jovanom.

Foto: Printscreen Youtube

Ti zbog mene ne jedeš? Je l' se izgladnjuješ zbog mene? Ne mogu da se borim sa tobom. Jesi li ti normalna, treba da ti se izvinim što sam rekla za babu i potok? Što sam rekla da moja baba može da se pere hladnom vodom na potoku - rekla je Matora, dok ju je Sanja ljutito gledala.
Malo je jesi poklopila - dodala je Kija.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: OVO JE UBILO SVAKU NADU DA ĆE JOJ SE SLOBA VRATITI: Luna utučena zbog njegove odluke, NI OVO VIŠE NEĆE DELITI SA NJOM! (VIDEO)

Čini se da je Sanja ranjiva na svaki komentar zbog toga što je nastupio menstrualni ciklus, pa je to dovelo do razmirica između njih, a njihovu raspravu pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

'