AKTUELNO

Priznao da mu je važno mišljenje drugih ljudi.

Nemanja Đerić Đekson i Sloba Radanović danas su razgovarali o situaciji koja je prethodne noći potresla "Zadrugu". Naime, pevač je u emisiji "Amidži šou" priznao da još voli svoju suprugu Kristinu Kockar, a onda se vratio na luksuzno imanje i pomirio se sa Lunom Đogani, sa kojom je i prevario Kiju.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Radanović se požalio Đeksonu da mu je jako teško da objasni svima kako se oseća i šta zaista želi.

Ja ne mogu da objasnim ljudima da na neki način volim i jednu i drugu. Ali ovde sam izgubio osećaj, ne mogu da mislim svojom glavom - pričao je Sloba.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Onda se prisetio ključne situacije zbog koje je nastala velika svađa prethodne noći. On je objasnio da je samo poklonio čokoladicu svojoj bivšoj devojci, a nakon toga pokušao da izgladi odnos sa njom.

Rekao sam da nema razloga da ne razgovaramo, prišao sam i zagrlio je. Kristini sam rekao da se ne tripuje. Ljudi ne kapiraju da sam ja živo biće, ne mogu da prosuđujem ovde, kao da ne razmišljam svojom glavom. Koliko sam svađa imao sa Kristinom, koliko sa Lunom... Ja nikad ružnu reč njima nisam rekao u životu - žalio se Sloba.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Nemanja mu je pružio podršku rečima da je on "šmekerica". Reper je naglasio da ga narod napolju sigurno neće osuđivati već će shvatiti njegove napore da, kako kaže, ispadne fer prema obeMA.

Osuđujem sebe jer sam nekad kad vidim da im je teško govorio stvari da bih ih oraspoložio - rekao je Sloba.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Što bi sebe osuđivao, zato što si fin prema devojci? - bio je začuđen Đekson.

Đerić je naveo da ga u potpunosti razume jer i on napolju voli da porazgovara sa bliskim ljudima o ljubavnim problemima, a onda se Radanović prisetio svoje majke Draginje.

Želim da razmislim mozgom napolju. Sad ti kad kažeš da hoćeš da čuješ nečije tuđe mišljenje onda viču "Ti si mamin sin" - rekao je Sloba.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

PROČITAJTE JOŠ: OVO NIJE IGRA NITI ŠOU PROGRAM: Zadrugari zaradili OŠTRU KRITIKU zbog svog ponašanja, a tome su najviše doprineli Luna i Milan! (VIDEO)

Oni su u nastavku razgovora ponovo pokrenuli temu od prethodne noći, a pevač je opet izrazio svoje nepoverenje prema Kristininoj ljubavi.

Kako je izgledao ovaj razgovor pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Nemanja Đerić Đekson

#Slobodan Radanović

'