AKTUELNO

Sloba negirao, Kija iznela sve detalje razgovora iza Škode, Luni nije jasno kako pevač može da laže i da mirno spava.

Zadrugari su noćas gledali video-priloge, a tom prilikom svi ukućani mogli su da pogledaju najbitnije situacije koje su se dešavale pod krovom najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima "Zadruga".

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Prvi snimak koji je pušten bio je trenutak kada Slobodan Radanović ljubi svoju suprugu Kristinu Kockar iza Škode u dvorištu. Luna Đogani ostala je šokirana kada je videla ovaj snimak, a po završetku istog Sloba je negirao da je to uradio.

Foto: RTV Pink

Ja tvrdim da ovo nisam izgovorio! Ovo ako sam izgovorio, ne pomerio se sa ovog mesta! Evo! - govorio je Sloba.

Foto: RTV Pink

Nije rekao "bebo", samo me je poljubio. Ovo ostalo je tačno, samo nije tačno to "bebo", nije nikada rekao "bebo", ali ovo drugo "volim te" to jeste! Nije niko montirao ništa, samo taj deo "bebo" nije rečeno. Pričali smo o bliskosti, rekao mi je to "volim te", majke mi! Kleo mi se tu u majku, pre toga smo se svađali - pričala je Kija.

Foto: RTV Pink

U nastavku je pušten i drugi deo ovog snimka, a nakon pitanja voditeljke Dušice Jakovljević: "Šta se desilo posle ovog priđi bliže?", Kija je rekla da su se ona i Sloba ljubili.

Ja se kunem da se nismo ljubili! - dobacio je Sloba.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Kristina Kockar nije mogla da veruje šta priča njen muž, a u jednom trenutku završila je u suzama. I ostali ukućani su izneli svoja mišljenja na ovu temu. Lepi Mića je izjavio kako slika govori više od hiljadu reči i da je video Slobu kako grli i ljubi Kiju u glavu.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Nemam komentar! Muka mi je od svega ovoga, iskreno! Što se mene tiče mogu da se pomire odmah! Sada ne znam zašto zbog mene ovde ćuti i laže. Nema zbog čega! Šta da kažem ja? Ako on može da spava noću i da laže, to je njegov problem. Ja im želim sve najbolje - bio je komentar Lune Đogani.

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'