AKTUELNO

Nisu mogli ni da pretpostave da će ishod biti ovakav.

Prošlonedeljni vođa Tanja Jovićević koja je prethodne nedelje odlukom glasova publike napustila Zadrugu, donela je odluku da Lepi Mića preuzme njen mandat.

Kako je njegova odluka bila da potrčci budu Kristina Kockar i Slobodan Radanović, bilo je neizvesno koga će njihovi cimeri poslati u izolaciju i boriti se za opstanak u Beloj kući i to samo deset dana pred kraj ovog najpopularnijeg zabavnog programa.

Foto: Printscreen Youtube

Ognjen je saopštio zadrugarima da je Marija Ana Smiljanić direktno nominovana zbog toga što je vređala na nacionalnoj osnovi Boru Santanu i ona ovoga puta nema pravo da nominuje.

Kada je voditelj Ognjen Amidžić stigao u Zadrugu, bio je znak da je vreme da svi takmičari ponaosob donesu odluku o tome kome će od njih dvoje dati svoj glas.

Foto: Printscreen Youtube

Do samog kraja njihovog glasanja bilo je nepredviđeno ko će produžiti svoj boravak i biti u konkurenciji sa ostalim igračima, ali je ipak prevagnulo da to bude Slobodan Radanović.

Foto: Printscreen Youtube

Očekivao sam ovaj ishod. Mislio sam da će biti ubedljivije. Ja iskreno prvi ne bih nikada poslao Kristinu u izolaciju, sam bih sebe nominovao. Još jednom, hvala svima - rekao je Sloba.

Foto: Printscreen Youtube

Pored toga, na megdan ovim ukućanima ide i zadrugar koji je sms porukama dobio najmanje glasova publike. A ovom tandemu koji čine Sloba i Marija Ana se pridružuje Filip Đukić.

Luna nominovala Kiju

Luna Đogani je, inače, svoj glas tokom nominacija dala Kristini Kiji Kockar, dok je u Beloj kući želela da zadrži Slobu pod izgovorom da ga, kako je rekla, "bolje poznaje", što je iznenadilo i nasmejalo zadrugare.

Ova će sigurno biti nezapamćena borba, a vaši glasovi će presuditi ko će zvanično i pred sam kraj napustiti najgledaniji rijaliti svih vremena. Zato glasajte za svog favorita i budite uz Televiziju Pink i portal Pink.rs

Kako su protekle nominacije možete pogledati u narednom video-snimku.

K.R./D. B.

#Rijaliti Zadruga

'