AKTUELNO

Pevačica nakon izlaska progovorila o svojim osećanjima sa Santanom.

Maca Diskrecija je ukućanka koja je napustila najgledaniji rijaliti u regionu, "Zadrugu", kao sedmoplasirana ukućanka. Ona je u studiju dala svoj prvi intervju nakon izlaska i svoje utiske podelila sa voditeljkom Dušicom Jakovljević.

Foto: Pink.rs

Kada imaš novac ne mora da znači da si srećan, i taj honorar ne mora da znači da ću biti srećna... Iskreno, zadovoljna sam.... - saopštila je Maca prve utiske.

Diskrecija je tokom boravka u rijalitiju bila u kratkoj romansi sa Borom Santanom u koga se i zaljubila, a bez obzira na sve svađe koje su imali, ona je pustila suzu kada je on izašao iz Bele kuće.

Ja sam neko ko je solo igrač, imam svoj stavi i ne mogu da pređem preko nekih stvari, jer baš taj zatvoren prostor je pokazatelj kakav si ti u suštini. Izgleda da se on meni dopadao više nego ja njemu. Čini se da je sve bila njegova igra i taktika, sa moje strane je bilo sve iskreno - rekla je Maca.

Foto: Pink.rs

Bora je kao bivši ukućanin bio u studiju, a kako je bio na samo nekoliko koraka udaljen od pevačice, on nije odoleo a da joj ne uputi čestitke zbog postignutog plasmana.

Žao mi je što nije osvojila veću nagradu. Očekivao sam da će osvojiti neku "Škodu", pa da putujemo zajedno i da se provozamo. Razočarao sam se što nije podelila sa mnom. Devojka ima svoje kvalitete, ali nije mogla da obuzda svoja osećanja. Želim ti svu sreću - poručio je Bora Maci.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: JOŠ JEDNA DEVOJKA IZBAČENA IZ ZADRUGE: Na iznenađenje mnogih ona je zauzela SEDMO MESTO! (FOTO+VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Maca Diskrecija

#Rijaliti Zadruga

'