AKTUELNO

Nedelja je dan za nove izazove, puna prilika da se zaradi. A u toku je najveće takmičenje u sportskom klađenju u Srbiji!

Mozzart Izazzov danas donosi jednostavan zadatak:

pogodi 3 utakmice sa igrom GG3+

Osim 3 para gg3+ danas treba da sastaviš tiket za minimum 100 dinara i sa ukupno najvećom kvotom možeš da osvojiš neku od vrednih nagrada,

500.000 dinara je dnevni fond koji se deli u odnosu na plasman.

Izazzivamo te - pokaži da si doktor klađenja!

Bukmejkeri Mozzarta spremili su zato i tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

To su jedinice na Englesku u kvalifikacijama za EURO 2024 protiv Ukrajine, potom i kec na Kubu u okršaju sa Gvadalupeom u okviru B divizije KONKAKAF Lige nacija, kao i kec na Las Palmas u sudaru sa Hihonom u španskoj Segundi (sve duele drugog ranga Španije možete da gledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com uz besplatnu registraciju).

ENGLESKA - UKRAJINA (NEDELJA, 18.00), KEC 1,27

Foto: Promo

Tri lava otvorila su kvalifikacioni turnir za EURO 2024. u Rimu, gde su uspeli da u dva potpuno različita poluvremena ostvare pobedu protiv aktuelnog šampiona Evrope. U teškom drugom poluvremenu Italijani su prepolovili zaostatak, a kasno isključenje defanzivca Luka Šoa zadalo je glavobolju selektoru Garetu Sautgejtu već za ovaj duel. U drugoj rundi Engleze očekuje sudar sa Ukrajinom, koju su dobili sa 4:0 na prethodnom EP. Ukrajinci odmarali u prvom kolu, a sada kreću u misiju kvalifikacija. Reprezentacija se prethodno tri puta zaredom plasirala na glavni fudbalski turnir kontinenta. Odlazak na Vembli biće jedina zvanična utakmica Ukrajine u ovoj pauzi, ne računajući pobedu nad Brentfordom (2:0) pre nekoliko dana.

KUBA - GVADALUPE (NEDELJA, 20.00), KEC 2,05

Kubanska nacionalna selekcija blizu je promocije u A diviziju KONKAKAF Lige nacija. Karipski lavovi će u poslednjem kolu Grupe A B ranga da dočekaju Gvadalupe, koji je drugoplasiran sa tri boda manje, i remijem bi osiguirali prvu poziciju. Kuba je u pet rundi ostvarila četiri pobede i ima gol-razliku +7, naspam +1 koju ima Gvadalupe, te bi gosti morali da ubedljivo poraze Kubance kako bi ih pretekli. Jedini kiks u takmičenju Kuba je imala na strani kod Gvadalupea kada je poražena 2:1.

LAS PALMAS - HIHON (NEDELJA, 21.00), KEC 1,80

Las Palmas je na četvrtoj poziciji u drugoj najvažnijoj diviziji Španije, međutim, zaostaje samo četiri poena za liderom i, pod određenim okolnostima, danas može da se popne na drugo mesto Segunde. Tim ima najpouzdaniju defanzivnu liniju sa samo 21 primljenim golom. Niz od 11 ligaških susreta bez poraza iznenada je prekinut u obračunu sa Tenerifima (1:4) prošle nedelje. Hihon nije uspeo da se probije u elitnu diviziju poslednjih godina i uglavnom visi u sredini tabele Segunde. Ove sezone je tek na 18. poziciji, iako je na četiri boda od crvene zone. Loše igra na strani, gde je na 16 susreta zabeležio samo dve pobede, dok je kod kuće Hihon izgubio samo tri puta. U prošloj rundi Hihon je remizirao sa Burgosom na strani (0:0)

Šta treba da uradiš kako bi naplatio svoje znanje:

- svakog dana od 8.00 na Mozzart sajtu saznaj koji je dnevni Izazzov

- uplati tiket za najmanje 100 dinara (Izazzov + tvoj odabir utakmica za taj dan)

- svi dobitni tiketi ulaze u plasman, kad prođeš Izazzov uz tiket, potrebno je i da pogodiš što veću kvotu u toku takmičarskog dana da bi se što bolje plasirao, a rezultate prati na rang listama

Prati mozzartbet.com ili se informiši na svom uplatnom mestu da saznaš da li je tvoj tiket među najboljima danas. Kompletna pravila možeš da pričitaš ovde.

IZAĐI NA CRTU!

Autor: