AKTUELNO

Devojka na Instagramu uverena je da je Medlin Meken, tvrdi da ima dokaze i traži pomoć za DNK test, prenosi Mirror.

Medlin je nestala 2007. godine iz apartmana u portugalskom odmaralištu Algarveu. Uprkos opsežnim policijskim potragama, još uvek se vodi kao nestala.

Nemica, čije je korisničko ime na Instagramu @iammadeleinemcann, kaže da je pre nekoliko meseci počela da se pita da li je ona zapravo nestala devojčica.

"To je nešto što sam čula od svoje bake", rekla je.

Iako ima 21 godinu, veruje da bi njene godine mogle da budu pogrešne, jer uz male šanse da je Medlin preživela, sada bi imala 19 godina. Tvrdi da ima dokaze, a neki od njih su pegica na nozi i mrlja u oku na istim mestima kao i kod nestale devojčice.

Spremna je da dokaže da je ona Medlin, a od pratilaca na društvenim mrežama traži pomoć kako bi mogla da uradi DNK test.

"Pomozite mi, moram da razgovaram sa Kejt i Gerijem Mekkenom, mislim da bih ja mogla da budem Medlin. Treba da uradim DNK test", piše u opisu njenog profila.

Ona tvrdi da je policija iz Velike Britanije i Poljske ignoriše, pa je navodno odlučila da svoju priču ispriča na Internetu.

Nju trenutno prati više od 194.000 ljudi i nije prva koja na Internetu tvrdi da je Medlin.

Podsetimo, 2021. godine devojka koja se takođe zvala Medi je na svom TikTok profilu podelila svoju sliku nakon što su joj čklanovi porodice i prijatelji rekli da izgleda kao Medlin Meken.