AKTUELNO

Turista iz Nemačke preminuo je pored supruge nakon što mu je tokom leta iz nosa i usta iscurila ogromna količina krvi!

Užasavajuća scena naterala je putnike da vrište i mahnito dozivaju pomoć dok je krv prskala svuda okolo.

Turista, koji je imao 63 godine, navode lokalni mediji, ušao je u avion zadihan i obliven hladnim znojem nakon čega je počeo da iskašljava veliku količinu krvi. Saputnici su naveli da su ga videli kako pljuje u torbu pre nego što je iz nosa i usta iznenada počela da teče zastrašujuća količina krvi.

Unutrašnost Erbasa A380 bila je skroz isprskana krvlju.

Nemac, čije ime nije navedeno, srušio se na svom sedištu i umro usred leta.

Čovek je bio vidno bolestan pre nego što se ukrcao na let Lufthanze sa aerodroma u Bangkoku koji je trebalo da sleti u Minhen kasnije tog dana.

Međutim, prema rečima putnika, njegovo stanje se naglo pogoršalo čim je ušao u avion. Putnici su pokušali da mu pomognu i čak su ga ponudili čajem od kamilice u nadi da će mu smiriti disanje i smanjiti puls.

Martin Misfelder, putnik koji je posmatrao jezivu scenu, rekao je da se čovekovo stanje dramatično pogoršalo kad su poleteli. Preminuli turista je prema njegovim rečima izgubio nekoliko litara krvi.

- To je bio apsolutni užas! Svi smo vrištali - rekao je Misfelder za švajcarski Blik i dodao da je krv prekrila zidove kabine.

Navodi da su stjuardese "amaterski" pokušale da izvrše reanimaciju.

Putnik je posle pola sata proglašen mrtvim i telo je zatim odneto u kuhinju da bi bilo što dalje od ostalih putnika dok se avion vraćao u Bangkok.

Supruga preminulog muškarca je nakon ukrcavanja rekla posadi da njen muž nije dobro jer su bili primorani da trče da uhvate let.

Misfelder navodi da je stjuardesa potom pozvala lekara koji je Nemcu brzo izmerio puls i konstatovao da je sve u redu.

Autor: