AKTUELNO

Jedna osoba je ubijena, a dve su ranjene u pucnjavi koja se dogodila u mestu Džekson Bič na Floridi, saopštila je danas lokalna policija.

Dodali su da se dvoje povređenih nalaze u stabilnom stanju, prenosi ABC.

Oblast u centru tog grada, u blizini plaže i barova, je zatvorena nakon što se mesto incidenta proširilo i na taj deo grada, rekla je narednik Tanja Tejtor i dodala da će ostati zatvorena do daljnjeg.

Ona je saopštila da vlasti i policija i dalje tragaju za osumnjičenima i pozvala građane da, ukoliko imaju neka saznanja o njima, pozovu policiju.

- Pucnjava se dogodila na otvorenom - dodala je Tejtor.

U toku trajanja pucnjave, šolicijska uprava Džeksonvil Biča, zatražila je od ljudi da nađu sklonište.

Podsetimo, više osoba je ubijeno u pucnjavi koja se dogodila juče u Pensilvaniji, a prema prvim informacijama, policija još nije pronašla napadača.

Iz policije je potvrđeno da je više osoba ranjeno u okrugu Baks, koji se nalazi u blizini Trentona, ali se navodi da se u ovom trenutku ne zna da li je upitanju "ciljani ili nasumični napad". Potom je stigla vest da su tri osobe podlegle povredama.

Policija je oko 9.30 časova po lokalnom vremenu izdala upozorenje da građani ostanu u svojim kućama.

U ovom trenutku nije poznat identitet žrtava, kao ni da li je identifikovan napadač.

Prema nezvaničnim informacijama, pucnjava je zabeležena na dve lokacije, a na društvenim mrežama pišu da je pucnjavi prethodila i krađa jednog vozila.

Autor: