AKTUELNO

Kejt Midlton konačno je viđena u javnosti, prvi put nakon što je u januaru podvrgnuta operaciji abdomena, prilikom posete lokalnoj prodavnici na farmi u Vindzoru tokom proteklog vikenda. Princeza od Velsa je, kako tvrde svedoci, izgledala "zdravo, srećno i opušteno".

Kejt Midlton viđena je u društvu svog supruga, princa Vilijama, i njihovo troje dece, Džordža, Šarlot i Luija, na jednom od svojih omiljenih mesta - u blizini porodične vikendice Adelejd. Supružnici su uživali u običnom, opuštenom porodičnom izlasku dok su posmatrali svoje mališane dok se bave sportom.

"Posle svih glasina koje su kružile, bio sam zapanjen kada sam ih video. Kejt je bila u kupovini sa Vilijamom, izgledala je srećno i izgledala je dobro", rekao je svedok u nedelju uveče za britanski "The Sun".

Foto: Tanjug AP/Chris Jackson

"Deca nisu bila sa njima u tom trenutku, ali je tako dobar znak da je dovoljno zdrava da svrati do radnje", dodao je.

Iako nije napravljena nijedna fotografija princa i princeze od Velsa, svedočenje o tome da Kejt izgleda zdravo, te da su očigledno i dalje srećni zajedno, ohrabrujući je pokazatelj da ona pravi prve korake u povratku zvaničnim kraljevskim obavezama.

Očekuje se da će se princeza, koja je poslednji put viđena u javnosti na Božić prošle godine, vratiti javnim dužnostima nakon 17. aprila. Ipak, postoji sugestija da bi lepa brineta mogla da se vrati obavezama i ranije, i da bi čak mogla da prisustvuje uskršnjoj službi u kapeli Svetog Đorđa na imanju u Vindzoru.