AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju, ostanite uz TV Pink.

Zvanična istraživanja gledanosti agencije Nilsen o danu za nama govore da je TV Pink ubedljivo najgledanija komercijalna televizija. Pinkov procenat publike veći je od drugoplasirane i tećeplasirane komercijalne TV zajedno.

Ostvarili smo znatno veću prednost u svim kategorijama gledalaca, dok je naša televizija među ženskim auditorijumom popularnija i od Javnog servisa Srbije. U grupama gledalaca urbane populacije, gledalaca iz prestonice i starosti od 18-49 godina, Pink je ubedljiv u odnosu na ostale emitere.

Foto: TV Pink Printscreen

1.200.000 gledalaca ili 22% auditoijuma u udarnom prime-time terminu bilo je uz Pinkovu seriju „Crveni mesec“ koja je najgledaniji serijski program svih komercijalnih emitera. Serije inostrane produkcije visoko su pozicionirane: „Elif“, „Dženetine suze“, i „Ljubav iz osvete“.

Foto: Promo

Tradicionalno, najgledaniji informativni program svih komercijalnih emitera je „Nacionalni dnevnik“, koji je, u danu za nama, pratilo neverovatnih 22% auditorijuma. Među deset najgledanijih emisija u danu na svim televizijama, su „Paparazzo lov“ sa udelom u gledanosti od 22%, kao i „DNK“ sa vrtoglavih 28% auditorijuma.

#Gledanost

#TV Pink

'