AKTUELNO

Budite uz "Novo jutro" televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

Štampu prelistavaju Nenad Vuković Predsednik društva lobista Srbije i Vladimir Marinković Potpredsednik Narodne Skupštine Srbije.

Posle devetodnevne danonoćne potrage juče oko 16 časova konačno je pronađena mala Monika Karimanović koja je oteta 20. decembra iz svog sela Suvi Do! Devojčica je nađena u selu Pasjača kod Svrljiga, izmučena i ošišana, a njen kidnaper Ninoslav Jovanović opkoljen je i čeka se njegovo hapšenje. Koliko je bila teška ova potraga i kakvo je zdravstveno stanje male Monike, tema je o kojoj razgovaraju Dejan Kovačević, načelnik UKP i Mladen Mijatović, autor i voditelj emisije Crna hronika.

Koliku korist će Srbija imati od autoputeva koji su do sada izgrađeni - Koridora 10 i autoputa Miloš Veliki? Šta će nam doneti otvaranje novih saobraćajnica i kojom dinamikom će ti putevi biti građeni? Gost Novog jutra Zoran Drobnjak direktor JP "Putevi Srbije"

Video: Pink.rs/N. Todorović

Srpska napredna stranka idućeg juna dobiće potpuno novo rukovodstvo. Ovo je juče posle sednice Glavnog odbora SNS-a najavio lider naprednjaka Aleksandar Vučić koji je izjavio da se on neće kandidovati za predsednika stranke. A kako su naprednjaci reagovali na ovu odluku,tema je o kojoj razgovaramo sa Milenkom Jovanovim, potpredsednikom Glavnog odbora SNS

Pred punom banjalučkom halom Borik, Veljko Ražnatović preksinoć je nokautirao Mađarskog boksera Andraša Čomora i time odneo osmu profesionalnu pobedu u svojoj karijeri. Kakve utiske nosi sa ovog meča i ko mu je sledeći protivnik, reći će nam upravo Veljko Ražnatović

Pod reflektorima Novog jutra glumica koju je pre pola veka pisao Njujork tajms kao o zvezdi sa Istoka. Glumica Eva Ras

Hit jutra rezervisan je za trubački orkestar Arizona drim koji će svirati uživo.

#Novo jutro

'