AKTUELNO

U sredu Pink je bio ubedljivo najgledaniji komercijani emiter, koji je gotovo u ukupnom zbiru ostvario bolji rezultat od naredne dve rangirane komercijalne televizije zajedno.

Osim u ukupnom broju gledalaca, naša televizija u posebnim kategorijama gledalaca bila je gledanija i od Javnog servisa Srbije.

Grupa gledalaca ženske populacije u danu iza nas najviše je bila verna našoj televiziji, dok je u grupama gledalaca starosti od 18/49 godina, urbanih sredina ali i među gledaocima iz prestonice Pink ubedljiviji u odnosu na ostale komercijalne emitere.

Foto: TvPink

Ubedljivo najgledanija zabavna emisija svih emitera sa udelom u  gledanosti od oko 22% jeste “Paprazzo lov”, uz koji je ove srede, tradicionalno milionski auditorijum.

Sledi najgledaniji domaći igrani program svih komercijalnih emitera, serija „Crveni mesec“ uz koju je u danu za nama bilo.1.300.000 gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

Među deset najgledanijih emisija u danu je i inostrani serijski program: serije „Nemoguća ljubav“ i „Elif“.

Foto: TV Pink Printscreen

Pinkova centralna informativna emisija “Nacionalni dnevnik” najgledanija je informativna emisija svih komercijalnih emitera, uz koji je tradicionalno milionski auditorijum.

Foto: TV Pink Printscreen

Večernji termin rezervisan je za „DNK“, uz koji je bilo 23% auditorijuma.

Hvala vam na poverenju i ovakvim rezultatima. Vaš Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink

'