AKTUELNO

Vikend je u znaku televizije Pink, koja je tokom sva tri dana vikenda ubedljivo najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore zvanični podaci agencije Nilsen.

Pored ukupnog broja gledalaca, naša televizija gledanija je u posebnim grupama gledalaca,među kojima se najviše ističe publika iz prestonice, kao i publika iz urbanih sredina.

Foto: TvPink

Najgledanija pinkov format tokom sva tri dana vikenda je serija „Crveni mesec“ sa auditorijumom od 1.250.000 gledalaca.  Drugi dan vikenda rezervisan je za još jednu seriju domaće produkcije „Preživeti Beograd“, dok u zvaničnim istraživanjima gledanosti visoku poziciju zauzimaju serije inostrane produkcije: „Nemoguća Ljubav“, „Zakletva“ i „Elif“.

Foto: TV Pink Printscreen

Liderska pozicija,sada već tradicionalno je za naš informativni program. Centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ ubedljivo je najgledanija informativna emsiija svih komercijalnih emitera, koja je naš dnevnik daleko iza sebe ostavio konkurentske formate.  Na zvaničnoj top listi visokorangiran je „Nacionalni dnevnik u 13“. Nedelja veče rezervisana je za politički talk show „Hit tvit“ uz koji je bilo 1.400.000 gledalaca te se ova emisija nalazi među najgledanijim u danu.

Foto: Tv Pink

Još jedan format naše inforamtivne redakcije tokom sva tri dana beleži ubedljive rezultate. „Novo jutro“ kao najgledanija jutarnja emisija svih komercijalnih emitera.

Foto: TV Pink Printscreen

Formati naše zabavne redakcije tradicionalno su u samom vrhu gledanosti: „Magazin IN“, „Premijera vikend specijal“, dok je vikend u znaku rijalitija „Zadruga“. Verna pinkova publika pratila je direktna uključenja ali i specijalne emisije: „Zadruga-Nominacije“, „Zadruga-Pozivi porodicama“.

Hvala vam što zahvaljujući vama počinjemo uspešno još jednu nedelju!

#Gledanost

#Istraživanje

#TV Pink

'