AKTUELNO

Тоkom prva tri dana ove nedelje, televizija Pink je ubedljivo najgledanija televizija u Srbiji, govore zvanični podaci agencije Nielsen Audience Measurement.

U jučerašnjem danu Pink je zvanično najgledanija televizija u Srbiji, uključujući i Javni servis Srbije, dok je naša televizija ostvarila značajnu prednost među ženskom i urbanom populacijom, kao i publikom starosti od 18-49 godina, pa je tako Pink u ovim kategorijama gledaniji i od Javnog servisa Srbije.

Najgledaniji pinkov format  sa milionskim auditorijumom i udelom u gledanosti od 21%  je pinkova serija "Crveni mesec".

Foto: TV Pink Printscreen

Na zvaničnoj top listi beleži se visoka pozicija i za serije inostrane produkcije : "Nemoguća Ljubav" i "Zakletva".

Tradicionalno, sredom u samom vrhu gledanosti je i najgledanija zabavna emisija u danu „Paparazzo lov“ sa auditorijuom od gotovo 1.200.000 gledalaca i udelom u gledanosti od neverovatnih 25%.

Foto: TvPink

Kasni večernji termin rezervisan je za "Dnk" uz koji je bilo neverovarnih 27% auditorijuma.

Verna Pinkova publika pored serijskog i zabavnog programa, bila je i uz naš informativni program "Nacionalni dnevnik", koji je ujedno najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, dok je približno 1.200.000 gledalaca dan počelo uz naše „Novo Jutro“ u kom je gostovao predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Foto: Pink.rs, Tanjug

U danu iza nas pinkov jutarnji program je ubedljivo najgledaniji jutarnji program, uključujujući jutarnje emisije svih emitera.

Hvala vam na poverenju! Ostanite i dalje uz vašu televiziju Pink.

#Gledanost

#Televizija Pink

'