AKTUELNO

Od petka do nedelje TV Pink je bila prvi izbor gledalaca u Srbiji, pokazuju istraživanja.

U petak, ali i za dane vikenda televizija Pink je bila najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, a posebno u petak među ženskim delom publike, kada je bila gledanija i od Javnog servisa.

Foto: Pink.rs

I ovaj petak je prošao u znaku najgledanijeg muzičkog talent šou programa ‘’Pinkove zvezdice’’ koji je pratilo preko 1.200.000 gledalaca. Među najgledanijim su i serije ‘’Crna ruža’’, ‘’Beskrajna ljubav’’, ‘’Elif’’, ‘’Bahar’’ i ‘’Izgubljena ljubav’’, emisija ‘’Ekskluzivno’’, a u udarnim terminima informativni program naše televizije, ‘’Dobro jutro’’, ‘’Popodnevni i Nacionalni dnevnik’’.

Vašu omiljenu emisiju ‘’Pinkove zvezde’’ ove subote ispratilo je preko 1.300.000 gledalaca, a odlične rezultate zabeležio je i najgledaniji šou– “Magazin In”.

Foto: Pink.rs

U nedelju ste pratili Vaše omiljene serije ‘’Crna ruža’’, ‘’Beskrajna ljubav’’ i ‘’Elif", emisiju Ekskluzivno sve u 6, kao I informativne emisije ‘’Dobro jutro’’, ‘’Svečano otvaranje atletskog stadiona u Novom Pazaru’’, kao i ‘’Nacionalni dnevnik’’ u 13 i 18:30 časova.

Budite uz TV Pink koja već 22 godine uspešno opravdava vaše poverenje.

#Gledanost

#Pink

#Televizija Pink

'