AKTUELNO

I tokom vikenda za nama, televizija Pink bila je najgledanija televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen. U petak, ružičasta televizija je u ukupnom broju gledalaca bila gledanija i od Javnog servisa Srbije.

Pored prednosti koju je ostvarila u ukupnom auditorijumu, televizija Pink bila je daleko gledanija u odnosu na sve druge televizije i u posebnim grupama gledalaca: među publikom iz urbanih sredina i među publikom starosti od 18 do 49 godina. Sa udelom u gledanosti od 21 odsto, televizija Pink je apsolutno najgledanija i među ženskom populacijom.

Za vreme sva tri dana vikenda, Pinkova centralna informativna emisija “Nacionalni dnevnik” bila je najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a fantastične rezultate zabeležio je i “Popodnevni dnevnik”. Sa više od 1.300.000 gledalaca, autorska emisija Verice Bradić “Hit Tvit” opravdala je titulu nagledaijeg političkog talk show-a u Srbiji.

Foto: Tv Pink

Pinkova publika je vikend provela uz formate zabavne redakcije: reprizno izdanje emisije “Paparazzo lov”, “Magazin In”, kao autorsku emisiju Ognjena Nestorovića “Premijera – Vikend specijal”, uz koju je bilo čak 17 odsto auditorijuma.

Hiper rijaliti “Zadruga” netremice prati ceo Balkan, pa je osim uživo uklučenja, milionska publika pratila i emisije “Zadruga – Nominacije”, “Zadruga – Gledanje snimaka”, “Zadruga – Pitanja novinara”, dok je emisija “Zadruga – Vanredno ubacivanje” u subotu ušla u top 10 najgledanijih emisija svih emitera. Čak 24 odsto auditorijuma bilo je uz zadrugare i “Igru istine”.

Za dane vikenda, televizija Pink je bila lider u kategoriji inostranog serijskog programa: verna Pinkova publika pratila je serije „Zakletva“, „Nemoguća ljubav“ i „Dete“, dok je subota bila rezervisana za seriju u kooprodukciji televizije Pink „Preživeti Beograd“, koju je pratilo 15 odsto auditorijuma.

Foto: Promo

Foto: Promo

Hvala vam na ukazanom poverenju! Budite odgovorni i ostanite i dalje uz vaš Pink!

#Gledanost

#TV Pink

'