AKTUELNO

Televizija Pink je i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen. Sa 19 odsto udela u gledanosti, televizija Pink bila je gledanija od svih komercijalnih emitera, ali i Javnog servisa Srbije.

Pored toga što je bila apsolutni lider u ukupnoj gledanosti, ružičasta televizija bila je gledanija od svih televizija i u posebnim grupama gledalaca: među publikom starosti od 18 do 49 godina i među urbanom populacijom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ubedljivo najveću predost, televizija Pink je sa 22 odsto udela u gledanosti ostvarila u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink

Milionska publika pokolonila je poverenje našim informativnim emisijama. Pinkova centralna informativna emisija “Nacionalni dnevnik” je sa 19 odsto auditorijuma bila najgledanija informativna emisija svih emitera, a dobre rezultate ostvario je i “Nacionalni dnevnik u 13”.

Foto: TvPink

Sa više od 1.000. gledalaca, emisija “Paparazzo lov” našla se na 4. poziciji top liste najgledanijih formata na svim televizijama. U top 10 ušla je i poslednja epizoda 8. sezone emisije “DNK” sa udelom u gledanosti od blizu 23 odsto.

Foto: Promo

Tradicionalno, u samom vrhu gledanosti našao se i Pinkov inostrani igrani program – turske serije “Zakletva”, “Nemoguća ljubav” i “Dete”.

Foto: TV Pink Printscreen

Hiper rijaliti “Zadruga” ostvario je zapažene rezultate! Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, verna Pinkova publika pratila je i emisiju “Zadruga – Pitanja gledalaca”, koja je imala neverovatnih 29 odsto udela u gledanosti.

Hvala na poverenju! Ostanite uz vašu televiziju Pink!

#TV Pink

#istraživanje gledanosti