AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju! Ostanite odgovorni i ostanite uz vašu televiziju Pink!

Televizija Pink je tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore jedin zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen. Pored toga što je sa 17 odsto udela u gledanosti bila najgledanija među komercijalnim emiterima u totalu, televizija Pink ostvarila je prednost i u posebnim grupama gledalaca: među publikom starosti od 18 do 49 godina, kao i među urbanom populacijom.

Foto: TV Pink Printscreen

Televizija Pink je sa 20 odsto auditorijuma bila apsolutno najgledanija u kategoriji ženske publike, kako među komercijalnim emiterima, tako i u odnosu na Javni servis Srbije.

Foto: TV Pink

Informativni program naše televizije je i tokom jučerašnjeg dana bio izbor milionske publike. Pinkova centralna infrmativna emisija “Nacionalni dnevnik” bila je najglednaija informativna emisija svih komercijalnih emitera. Slede je kratka forma vesti “Minut, 2”, “Jutarnji dnevnik”, “Nacionalni dnevnik u 10”, “Nacionalni dnevnik u 13”, kao i “Popodnevni dnevnik”. Čak 21 odsto auditorijuma pratilo je na televiziji Pink konferenciju za novinare Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa. Obraćanje predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i člana predsedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika pratilo je 17 odsto gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

Publika je gledala i Pinkov inostrani program – serije “Zakletva”, “Nemoguća ljubav” i “Surova ljubav” našle su se na listi top 10 najgledanijih emisija na svim televizijama.

I sinoć je emisija “Narod pita” pobudila interesovanje publike širom Srbije. Gostovanje Mine Vrbaški, Ivane Krunić, Mensura Ajdarpašića i Baneta Čolaka kod Milana Miloševića gledalo je 17 odsto auditorijuma.

#Gledanost